English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007

ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ;

Δεν μπορώ να ξέρω καν αν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο αλλά υποθέτω ότι αν υπάρχει ξεπερνά τη φαντασία και τις συνηθισμένες ελληνικές μαγκιές.

Δεν είναι η Ν.Δ.
Δεν είναι το ΠΑΣΟΚ, το οποίο αν κερδίσει τις εκλογές, θα πρέπει να οργανώσει την ανοικοδόμηση της χώρας, έργο που κάθε κυβέρνηση θα απευχόταν να της τύχει.
Δεν είναι οι οικοπεδοφάγοι, τουλάχιστον για την Πελοπόννησο και την Εύβοια, γιατί ποιος θέλει να ζεί στη μαύρη κόλαση;

Όποιος πλουτίσει απ τη καμμένη γη κάποια στιγμή θα φανεί, πιθανόν ως σωτήρας.

Ο σωτήρας (αν υπάρξει), θα εμφανιστεί μόλις οι στάχτες καθίσουν, η κάπνα φύγει και διαλυθεί στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Αν είναι θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση με τον νέο πρωθυπουργό (δεν έχει σημασία ποιος θα είναι).*

Όποιος δώσει βοήθεια (ήδη οι τράπεζες άρχισαν) το πιθανότερο είναι να το κάνει με υψηλά ανταλλάγματα.

Η οικονομία της χώρας θα πάει πολύ πίσω. Ό,τι κερδήθηκε τα τελευταία 10 χρόνια θα εξανεμιστεί. Για μια ακόμη φορά θλίβομαι, όταν βλέπω ότι η Ελλάς ακόμη και μετά την χούντα δεν μπόρεσε (όχι ότι δεν ήθελε, ή δεν υπήρξε ο τρόπος, ή δεν επιχειρήθηκε και πάγωσε εν τη γενέσει του) να είναι μια πραγματικά ανεξάρτητη χώρα.


*ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. (σχέδιο που τώρα πλέον είναι εφικτό καθώς η αυτοδυναμία είναι δύσκολη και για τα δύο μεγάλα κόμματα).

buzz it!

0 το είδαν αλλιώς...:


  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP