English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕ(α)ΜΑ...

Το θέμα είναι η εφημερίδα "ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", το θέ(α)μα μιας προσωπικής ιστορίας ενός ανθρώπου ή η κόντρα του του Μάκη με το Θέμο; Ή όλα μαζί;

Εντάξει θα πει κάποιος· ο κόσμος γουστάρει "άρτον και θε(ά)ματα". Αφού υπάρχει ζήτηση, θα υπάρχει και προσφορά.

Αξίζει να ασχολούμαστε με αυτή την ιστορία; Θα βγει κάποιο συμπέρασμα ή όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα θέαμα που θα ρίξει μπόλικη ομίχλη;

Η 4η εξουσία αναλαμβάνει το ρόλο της και πάλι. Από μια άλλη οπτική ασφαλώς.





Θα σ
ου παρέχουμε την κόντρα
Θέμου-Μάκη μέχρι να σου γίνει το μυαλό άχυρο. Ίσως η ουσία να βρίσκεται
κάπου αλλού. Κάπου, που μπορεί να μη μάθουμε και ποτέ.

Δύο δημοσιογράφοι γίνονται super pers-όνες των ημερών χωρίς
να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό τη δεδομένη στιγμή.

Καθώς ξετυλίγεται (που λέει ο λόγος), το κουβάρι αποκαλύπτονται πτυχές που δείχνουν ότι ο ρόλος της δημοσιογραφίας πολλές φορές δεν είναι καθαρός. Αυτό είναι μια σκέψη αναπόφευκτη .

Το σίγουρο είναι ότι και
οι δύο "την πάτησαν" από αυτό που φαινόταν να δουλεύουν καλύτερα. Ο μεν Μάκης Τριανταφυλλόπουλος,
ως μέντορας της κρυφής κάμερας, στην Ελλάδα δεν σκέφτηκε ποτέ, να βάλει μια τέτοια στο ίδιο του το μαγαζί. Ίσως να μην είχε σκεφτεί ποτέ ότι θα τον πουλήσει ο συνεργάτης του, κατά
τα λεγόμενά του.



Ο δε φερόμενος ως κομιστής,
-κατά τον πρώην συνεκδότη του- Θέμος Αναστασιάδης, θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν έχει σχέση με το πάρε-δώσε ενός ροζ DVD.

Ο ίδιος, έως πριν από λίγο καιρό βέβαια, φαινόταν να χειρίζεται με χιούμορ και άνεση μια δική του τηλεοπτική εκπομπή με ροζ απόχρωση.

buzz it!

4 το είδαν αλλιώς...:

Ανώνυμος,  Τρίτη, 22 Ιανουαρίου, 2008  

Δεν μπορώ πια να διαβάζω συνομωσιολογίες! Αμάν! Το μόνο που κρατάω για τον Τριανταφυλλόπουλο είναι η πουστιά να δώσει στεγνά τον κολλητό του. Όσο για τον Θέμο, δεν έχει να αποδείξει σε κανένα αν έδωσε το dvd ή όχι, γιατί δεν μας αφορά, όπως δεν μας αφορούν και τα όποια φράγκα του.
Είναι μια προσωπική ιστορία αυτών των 2 και κάθεστε και τσιμπάτε και υποπτεύεστε και τον ψιλικατζή σας. Μεμονωμένο είναι και το θέμα του Ζαχόπουλου και οι λαμογιές που έκανε, μεμονωμένη είναι και η στάση του καλούμενου Πρωθυπουργού. Αν όλα αυτά δεν τα θεωρείτε μεμονωμένα, τότε έχετε σφαιρική αντίληψη της κοινωνίας αυτής και καλωσήρθατε στον αληθινό κόσμο που γεννηθήκαμε. Ας μην κάνουμε σαν να ανακαλύψαμε την πυρίτιδα. Ουφ πια!

ιστός Τρίτη, 22 Ιανουαρίου, 2008  

@eliaz

Θα συμφωνήσω για τις συνομωσιολογίες. Όμως, όσο η αλήθεια δεν αποκαλύπτεται αυτές θα φουντώνουν.
Στη θέση των δύο δημοσιογράφων θα μπορούσε να ήταν κάποιοι άλλοι ή έστω και ένας άλλος.
Έτυχε σ'αυτούς. Ας πρόσεχαν.

Ανώνυμος,  Τρίτη, 22 Ιανουαρίου, 2008  

Δεν νομίζω ότι θα αποκαλυφθεί ποτέ η αλήθεια κι αυτό όχι από την εξυπνάδα μου...Επίσης, βλέπω τον Τριανταφυλλόπουλο να τα μαζεύει συντομα με τον χαμερπή τρόπο που έχει και να αρχίζει να μάχεται και υπέρ του Θέμου. Και επειδή θα φάει πόρτα από τον Θέμο (που εξηγούμαι: δεν θεώρώ άγιο..) θα ξαναρχίσει τη λάπη του. Εργάκι που το έχουμε ξαναδσεί. Το σίγουρο είναι ότι το θύμα σε όλη αυτή την ιστορία είναι η Τσέκου, ό,τι και αν ήθελε να κάνει -αλλά δεν έκανε τελικά- και ο μόνος ένοχος είναι η κυβέρνηση με πρώτο τον Καραμανλή που ενορχηστρώνει διαρκώς την ανικανότητα του με τη βοήθεια των 2-3 μαέστρων που έχει. Γιατί ο Ζαχόπουλος λειτουργούσε αδεία αυτής της κυβέρνησης. Και όπως ξαναείπα, Θέμος -Μάκης άλλο Ευαγγέλιο.

ιστός Τρίτη, 22 Ιανουαρίου, 2008  

Λοιπόν, έχω την εντύπωση ότι δεν έχουμε μπει εντελώς στο τρυπάκι της κόντρας του Μ. και του Θ..

Διότι αγαπητέ/ή eliaz, πιστεύω τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που εσύ πιστεύεις, αλλά δεν τρελαίνομαι κι'όλας. Δηλαδή, ότι την "πουστιά" την έχει κάνει ο Αναστασιάδης, γνωρίζω ότι ο 30φυλλόπουλος στο παρελθόν είχε προστατέψει τον κολλητό του και ότι τελικά, το μαύρο σκοτάδι θα φάει τον Αναστασιάδη.

Παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, όπως θα έλεγε και ο Μάκης, ότι οι απόψεις διίστανται. Αφού λοιπόν γνωρίζουμε (και οι δύο ή περισσότεροι), ότι όλο αυτό το παιχνιδάκι είναι το δέντρο και όχι το δάσος, ελπίζω να μην πέσουμε στο τρυπάκι.

Το τρυπάκι υπάρχει. Άλλοι έχουν πέσει μέσα, άλλοι κάθονται από έξω, άλλοι προσπαθούν να βγάλουν τους μέσα έξω, άλλοι να σπρώξουν τους έξω μέσα και άλλοι κονομάνε!!!


  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP