English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ, ΕΙΔΙΚΟΣ ΒΛΑΚΑΣ Ή ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ;

Είναι γνωστό πως η βλακεία είναι ανίκητη. Κυρίως είναι απρόβλεπτη καθώς ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε, που και πώς θα εκδηλωθεί. Και πως αν δώσεις σε έναν βλάκα εξουσία, τότε αυτός μπορεί να γίνει κρίσιμα επικίνδυνος. Πόσο μάλλον αν αυτή είναι η εξουσία του... όπλου.

Ο ειδικός δολοφόνος που εκτέλεσε τον μικρό Αλέξη ανήκει στη κατηγορία των ανθρώπων που το όπλο του είναι η προέκταση της προσωπικότητάς του. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που χωρίς καμία ενοχή θα σκότωνε μια ανήμπορη ηλικιωμένη για να της πάρει την σύνταξη ή ο ίδιος άνθρωπος που θα βίαζε ένα ανήλικο παιδάκι ακόμη και το δικό του. Αυτό που διαφοροποιεί το γεγονός της εκτέλεσης του Αλέξη, είναι ότι ο συγκεκριμένος δολοφόνος εργάζεται για το κράτος.....


Πιθανώς να γνώριζε πως όταν μια ομάδα νεαρών σου πετά ένα μπουκάλι μπύρας στο περιπολικό που οδηγείς στη εκρηκτική (στη ψυχή και στο σώμα) γειτονιά των Εξαρχείων, συνεχίζεις την πορεία σου. Το να γυρίσεις πίσω και να ζητήσεις τα ρέστα είναι πράξη μαφιόζικη (θυμίζει ξεκαθάρισμα λογαριασμών από νονούς της νύχτας) και ήδη δείχνει τις προθέσεις του δολοφόνου. Δείχνει ότι ο φονιάς δεν είναι ένας απλός μπάτσος αλλά ένας φασίστας. Το επάγγελμά του απλώς τον βοηθάει να εκδηλώνει το εγωιστικό μίσος του για τους ανθρώπους κάτω από ένα μανδύα μιας επίπλαστης νομιμότητας.

O "άνθρωπος" αυτός σε λίγο θα πετάξει τον μανδύα του εδικού φρουρού και θα βγάλει τον ειδικό φασίστα που έχει μέσα του. Οπότε ο εγωισμός του, θα επικρατήσει της κοινής λογικής και της υποτιθέμενης εκπαίδευσής του.

"Όχι μόνο είμαι ο νόμος αλλά έχω και όπλο. Κανείς δεν τολμά να μου μιλά με αυτόν τον τρόπο. Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε; Τι; Δεν ξέρεις; ΜΠΑΜ για να μάθεις................................"

buzz it!

11 το είδαν αλλιώς...:

Ανώνυμος,  Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου, 2008  

Ισόβια στο κάθαρμα.

Ανώνυμος,  Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου, 2008  

Μήπως πρέπει να ψαχθεί η οικονομική κατάσταση των χρεών του φονιά πριν από τον φόνο και στη συνέχεια μετά την είσπραξη για τη δουλειά που έκανε έτσι ώστε να ξεχαστεί το Βατοπέδιο?

ιστός Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου, 2008  

@ανώνυμος 2
Πέρασε και μένα από το μυαλό μου, αλλά μου φαίνεται πολύ παρανοϊκό. Δηλαδή να είχε εντολή από υψηλά κλιμάκια να καθαρίσει στεγνά και στη τύχη έναν οποιοδήποτε νεαρό για προκληθεί συνολική αντίδραση και να ξεχαστεί το Βατοπέδι. Αλλά μου φαντάζει πολύ τραβηγμένο. Πάντως πλέον όλα παίζουν.

Ανώνυμος,  Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου, 2008  

ο,τι κι αν συμβαίνει πάντα η αστυνομία μας φταίει. Το μόνο που ξέρουμε είναι να τους βρίζουμε οποιαδήποτε στιγμή τους βλέπουμε μπροστά μας ενω ταυτόχρονα απαιτούμε απο αυτούς να κάνουν πάντα μόκο! Ας αποφασίσουμε πως τους θέλουμε επιτέλους!!!

Ανώνυμος,  Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου, 2008  

Καταρχάς η αστυνομία τα τελευταία 40 χρόνια προστατεύει το κράτος και το κεφάλαιο και όχι τον πολίτη. Το ότι ζούμε σε ένα κράτος αδίκου και όχι δικαίου είναι η ρίζα του προβλήματος. Το ότι ο Εφραίμ και η παρέα του κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι εκεί έξω είναι το πρόβλημα. Αυτοί φταίνε σε πρώτο επίπεδο. Η αστυνομία εν γνώση της κάνει την ασπίδα αυτού του συστήματος. Ας πει λοιπόν η αστυνομία τι ρόλο θέλει να παίζει στη κοινωνία.

Ανώνυμος,  Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2008  

Ηταν απλα η αφορμη...ο μπατσος ειναι απλα η προσωποποιηση μια καταστασης που συμβολικα αποκωδικοποιειται ως εξης: μια γενια,αμουστακη,χαμενη στα στενακια μιας αναγκαιας εσωτερικης επαναστασης και μιας ανυποφορης καταπιεστικης αδικης κοινωνιας(ακομα και για τους ¨εχοντες¨)και απο την αλλη ενα κατεστημενο που φοραει τον μανδυα του Καθωσπρεπισμού που δεν ειναι αλλος απο την ιδια την στολη,ως φρουρος της καθεστηκυιας ταξης, οποιος δηλωνει οτι οχι μονο θα σας γαμανε αλλα θα σας σκοτωνουν κιολας...η εικονα δεν απαιτει ζουμ,δειτε το δασος!!!!

ηταν η θαλασσα μια καθημερινοτητα και φορουσα και μαγιο,ραπαραμε μαζι στο μικρο το μαγαζι και τα παιδια φωναζαν..¨νατοι οι δυο οι τρελοι!!!"
σε φιλω!

ιστός Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2008  

@ Ανώνυμος1,
κράτα μικρό καλάθι(μυρίζει μαγείρεμα υψηλής τεχνολογίας)
@ Ανώνυμος3,
ό,τι κι αν συμβαίνει???????????
@ Ανώνυμος4,
συμφωνώ
@ Ανώνυμος5,
ποιητικές αλήθειες!!!

Ανώνυμος,  Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2008  

Μήπως σας πέρασε απ΄το μυαλό οτικαι οι αστυνομικοι όμοιροι του συστήματος είναι; Καθημερινά παιδιά που για επαγγελμάτική αποκατάταση γίνονται "μπάτσοι" για να πάρουνε τα 800 ευρώ χωρίς να ξέρουνε έαν το βράδυ θα γυρίσουνε σώοι σπίτι τους. Με όλα αυά που ζούνε έχουν αγανακτίσει και γι΄αυτο φταίει το κράτος και το σύστημα,άλλα και εμείς οι πολίτες που αντί να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε το μέλλον μας το κάνουμε χειρότερο! Αν αυτά τα παιδια που βλέπω εγώ στους δρόμους να καίνε τ απάντα είναι το μέλλον μας .....ΟΧΙ δεν το θέλω τέτοιο μέλλον!!! (Σημ. βεβαίως υπάρχουν και τραμπούκοι ανεγκαίφαλοι μπάτσοι άλλα όχι όλοι)

ιστός Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2008  

Φυσικά και μου πέρασε απ΄το μυαλό. Οπως μου πέρασε ότι άλλο μπάτσος κι άλλο αστυνομικός. Όπως κι ότι αν θέλει κάποιος να παίρνει 800€ μπορεί να δουλέψει νελιβεράς και όχι να σκωτώνει και να δέρνει 15χρονα προκαλώντας το μίσος. Εκτός κι αν έχει ανεπτυγμένα τα κατώτερα φονικά ζωώδη ένστικτα του πρωτόγονου "ανθρώπου". Όπως μου πέρασε απ το μυαλό ότι στο συνονθύλευμα αυτών που σπάνε τα μαγαζιά(για τις τράπεζες ασ΄το), παρεισφρύουν διάφοροι ακόμη και κάποιοι........εντεταλμένοι!!!

Ανώνυμος,  Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2008  

Σας βρίσκω πολύ εκπαιδευμένους ... από την τηλεόραση !
Έχετε σκεφτεί πως θα αντιδρούσατε εσείς;
Έχετε σκεφτεί ότι όταν πετάς οτιδήποτε σε κάποιον είναι απόπειρα φόνου;
Έχετε σκεφτεί ότι οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους όταν οι απέναντι έκαναν την πλάκα τους;
Γνωρίζετε τον κανονισμό απεμπλοκής αστυνομικών;
Έχετε αναρωτηθεί γιατί ο "δολοφόνος" του Μαλτεζά αθωώθηκε;
Ξανασκεφτείτε το ... και ξανά blogάρετε !

ιστός Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2008  

Θυμίζω ότι τo ποστ αφορά την δολοφονία του μικρού Αλέξη από αστυνομικό.

Η απάντηση περί χρήσης όπλου από αστυνομικό ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ εδώ


  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP