English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ)

Εφτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την κατάρρευση των διδύμων πύργων στη Νέα Υόρκη. Ένα γεγονός πού αποτέλεσε και δυστυχώς συνεχίζει να αποτελεί το πάτημα των Ηνωμένων Πολιτειών για την κατοχή επί των κρατών της Μέσης Ανατολής. Μετά από εφτά χρόνια δεν είναι πλέον είδηση ότι η κατάρρευση των πύργων ήταν μια άριστα σκηνοθετημένη υπερπαραγωγή με χρηματοδότες αμερικάνικα κεφάλαια. Το μόνο πραγματικά κακό ήταν οι 3000 αθώοι κομπάρσοι που έπαιξαν στην ταινία εν αγνοία τους.
Οι Αμερικανοί πολίτες έχουν αρχίσει να ξυπνούν από τον αιώνιο ύπνο βλέποντας χιλιάδες φέρετρα στρατιωτών τους να γυρνούν από το κακό Αφγανιστάν και το κακό Ιράκ. Αλλά είναι ακόμη νωρίς. Ίσως να το καταλάβουν όταν δουν τον κακό Οσάμα αγκαλιά με τους παραγωγούς της ταινίας ¨Η κατάρρευση¨.

Ο Οσάμα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ταινίας. Και επειδή το πετρελαϊκό χρήμα σκεπάζει τις ανθρώπινες απώλειες η ταινία πουλάει ακόμα. Ο κακός Οσάμα παραμένει ασύλληπτος παρά τα υπερσύγχρονα συστήματα παρακολούθησης που έχει η αμερικάνικη κυβέρνηση. Οι δορυφόροι σκανάρουν ολόκληρο τον Πλανήτη αλλά ο Οσάμα πουθενά. Πράγμα που σημαίνει ότι οι Αμερικάνοι ή τον έχουνε φάει αλλά δε το λένε ή ότι είναι συνεργάτες και τον προστατεύουν. Το δεύτερο μου φαίνεται πιθανότερο.

Λέτε να αλλάξει τίποτα μετά τις αμερικάνικες εκλογές; Η ιστορία λέει πως όχι· διότι άλλοι είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο από πιο ψηλά· οι χρηματοδότες της ταινίας. Μέχρι τις εκλογές τον συμπαθέστατο μαυρούκο Ομπάμα ή θα του έχουν ασπρίσει τα εσώψυχα ή θα έχει καεί από μόνος του. Όσο για τον άλλον τον πατάτες-McKain, ο Θέος να σε φυλάει.

buzz it!

1 το είδαν αλλιώς...:

Ανώνυμος,  Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2008  

Απόλυτα σύμφωνος.Και δυστυχώς και άφωνος....!


  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP