English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΔΟΣΗΣ

Ώστε αυτό είναι. Να σε εθίσουν και να μην μπορείς να αποτοξινωθείς. Και να θέλεις να αποτοξινωθείς, να το έχεις πάρει απόφαση δηλαδή και να μη σε αφήνουν. Και να βγαίνεις στο δρόμο, να φωνάξεις ότι δεν θέλεις πια να συμμετέχεις σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι και να σε δέρνουν... και να σε σκοτώνουν στο τέλος.
Αλλά η οργάνωση τους είναι τέλεια στελεχωμένη και η επιχείρηση άψογα μεθοδευμένη, όπως συμβαίνει σε αυτές τις σκοτεινές υποθέσεις. Οι «έμποροι» είναι αυτοί που θα κερδίσουν στο τέλος και οργανώνουν όλη την επιχείρηση. Τα «βαποράκια» τρέχουν σαν τσιράκια, υποτακτικοί τους, γλοιώδεις μεσάζοντες και οι «χρήστες» είναι αυτοί που πληρώνουν το μάρμαρο.

Υπάρχει ένα μηχανισμός που θα σε εξουθενώσει μέχρι να πάρεις την δόση σου, θέλεις δε θέλεις. Θα σου σπάσουν τα νεύρα μέχρι να στην δώσουν ή καλύτερα να την πάρεις, έστω και με το ζόρι. Θα σε εξουθενώσουν όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά

Το ποιος κερδίζει μπορεί να το καταλάβει ο καθένας. Κι ποια τύχη θα έχουν τα βαποράκια μπορεί να καταλάβει και ποια οι χρήστες. Βέβαια τα βαποράκια δε θα γλυτώσουν στο τέλος. Θα τους φάνε οι έμποροι όταν τους τελειώσουν την δουλειά. Οι χρήστες που είναι και οι περισσότεροι, ας καταλάβουμε ότι το παιχνίδι είναι στημένο στις πλάτες μας.

Και ας καταλάβουν οι έμποροι και τα βαποράκια ότι τελικά, τα πραγματικά πρεζάκια είναι οι ίδιοι, που είναι εθισμένοι στην εξουσία και την γελοιότητα. Εμείς οι απλοί χρήστες λοιπόν, δεν είμαστε πρεζάκια γιατί ποτέ δεν ζητήσαμε δόσεις, ούτε ήταν αυτή η επιλογή μας. Αν λοιπόν είμαστε χρήστες, ας καταλάβουν όσοι έχουν στήσει αυτό το άθλιο παιχνίδι, ότι είμαστε χρήστες των εαυτών μας και όχι χρήστες δικοί τους.

buzz it!

0 το είδαν αλλιώς...:


  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP