English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Η "ΓΥΦΤΙΑ" ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ

Ως φίλος του Ολυμπιακού στραβώνω όταν η διοίκηση της ομάδας αποφασίζει να διαχειριστεί την ήττα από την Καλαμαριά με τέτοιο τρόπο. Να προσπαθεί δηλαδή να κερδίσει τον αγώνα στα δικαστήρια. Η διοίκηση έχει προσφέρει τα πάντα στον Ολυμπιακό σε όλη τη διάρκεια της θητείας της, τόσο στο prestige του συλλόγου, όσο και στους φιλάθλους. Μια τέτοια κίνηση, δε συνάδει με το ύφος του Ολυμπιακού και ήδη αποτελεί ένα μελανό σημείο, όχι βέβαια του Ολυμπιακού αλλά της διοίκησής του.

Για την ήττα από την Καλαμαριά φταίει η κακή απόδοση του Ολυμπιακού και η αξιόμαχη παρουσία του Απόλλωνα. Ασφαλώς και δεν ευθύνεται η συμμετοχή του Ρόμαν Βάλνερ.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με καταβολές από τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα. Αν και αυτό στις μέρες μας έχει αλλάξει, είναι ανήθικο να μην αναγνωρίζεις την νίκη του αδυνάτου απέναντι στο δυνατό.

Οι φίλαθλοι σίγουρα την αναγνωρίζουν. Οι περισσότεροι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ξέρουν ότι η διοίκηση πράττει λάθος. Η αναφορά μου στους φιλάθλους δεν είναι τυχαία. Η σημειολογία της ημέρας είναι οφθαλμοφανής. Σαν σήμερα (8/2) πριν από 27 χρόνια ο Ολυμπιακός δέχθηκε το πιο τραγικό χτύπημα της ιστορίας του, χάνοντας άδικα 21 ανθρώπους. Σήμερα (ημέρα της μαύρης επετείου), η διοίκηση του Ολυμπιακού διαπράττει μια πράξη αν όχι άδικη σίγουρα ανήθικη.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στην ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλαμαριάς που με βρίσκει σύμφωνο. Διαβάστε την εδώ, από το επίσημο site του συλλόγου των Ποντίων.

buzz it!

9 το είδαν αλλιώς...:

admin Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου, 2008  

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σύνγαυρε! Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη τέτοιες λαμογιές, δε πρέπει να πέσουμε στο επίπεδο του Κλαψοντέμη, και του Τζίγγερ..

ιστός Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου, 2008  

@ attacta
Δυστυχώς, δε ζούμε στον παράδεισο. Αν ο Ολυμπιακός πάρει το πρωτάθλημα στα χαρτιά θα κουβαλάμε το "σημάδι" για χρόνια.

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου, 2008  

Ιστέ
Καλώς σε βρήκα στο μπλοκάκι μου και συγχαρητήρια για το δικό σου που το βλέπω και αλλιώς.
Σαν ΑΕΚτζής αν μου επιτρέπετε και εμένα να πω και να συμφωνήσω και μάλιστα μετά την απόφαση ότι ο αγώνας θα επαναληφθεί, ανεξάρτητα από το νέο αποτέλεσμα καταπατήθηκε το fairplay στις σχέσεις δύο συλλόγων και το γεγονός καταγράφεται στα πολλά άσχημα φετινά της σούπερ Λήγκας.
Πραγματικά δεν θα ήθελα ούτε αν ήταν η ομάδα μ ου στη θέση του ΟΣΦΠ να κέρδιζε έναν αγώνα κατ'αυτόν τον τρόπο και μάλιστα μετά από μιά τόσο κακή απόδοση *καθαρή νίκη του θεωρητικά μικρού αντιπάλου"
Εύχομαι αν ο ΟΣΦΠ νικήσει στο επαναληπτικό παιχνίδι αυτό να μην είναι καθοριστικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή, αλλά το κυριότερο να μην κρίνει την παραμονή στην κατηγορία της ιστορικής ηρωικής Καλαμαριάς/
Την καλη μέρα μου
και εύχομαι το καλύτερο για το πρωτάθλημα και τις ομάδες μας

ιστός Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου, 2008  

sakis

Συμφωνώ με τα περισσότερα απ'όσα γράφεις.
Βέβαια αν ο Ολυμπιακός πάρει το πρωτάθλημα με διαφορά λιγότερη από 3 βαθμούς από τον δεύτερο κανείς γαύρος δε θα στεναχωρηθεί. Η συμμετοχή στο C.L. είναι όλα τα λεφτά τόσο για τον κόσμο όσο και για το ταμείο.
Αν και γαύρος με την ΑΕΚ έχω οικογενειακούς δεσμούς οπότε την βλέπω με άλλο μάτι, σε σχέση με τον ακατονόμαστο.

Σου εύχομαι λοιπόν αν έχετε τα Rχ/ να σηκώσετε το UEFA, το οποίο για λόγους ακατανόητους για την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα οι 3 μεγάλες ομάδες του λεκανοπεδίου το σνομπάρουν, λες
και το 'χουν στο τσεπάκι τους.

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου, 2008  

Ναι πολύ παράξενο αυτό το σνομπάρισμα του UEFA το οποιό η διοργανώτρια προσπαθεί και π΄ρπει να αναβαθμίζει, και σαν θεσμό αλλά και ως οικονομικό κίνητρο.
Μάλλον θα έλεγα ταιριάζει περισσότερο στις Ελληνικές ομάδες στο επίπεδο που προσπαθούν να φθάσουν, γιατί το CL έχει άλλες υπερηχητικές ταχύτητες, κακά τα ψέμματα.
σου γράφω και μετά την ήττα μας από την Λάρισα (που μου θύμισε πολύ το παιχνίδι του ολυμπιακόυ στη Καλαμαριά) και βλέπω και φέτος ζοφερό το μέλλον μας στο πρωτάθλημα.
Δυστυχώς η ΑΕΚ ποτέ δεν είχε την ικανότητα να απορροφάει τους κραδασμούς της. Εν αντιθέσει με τον βάζελο που αναγεννάται διαρκώς μέσα από τις στάχτες του από Κυριακή σε Κυριακή¨-)
Καλό Σαβατοκύριακο

Argirisp Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου, 2008  

Φιλε και εγω διαφωνω με την κινηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ο μεγαλος οφειλει να πραττει και να φερεται ως μεγαλος.

ιστός Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, 2008  

@argririsp

Να 'σαι καλά. Να σου ζήσει ο μπέμπης.

RENA MANIOU Σάββατο, 10 Μαΐου, 2008  

PES RA XRYSOSTOME!!!!!!!!!

renamaniou@gmail.com

http://renamaniou.blogspot.com

RENA MANIOU Δευτέρα, 26 Μαΐου, 2008  

xamogelate..kanei toys alloys na anhsyxoyn!
asxeto sxetiko!

renamaniou@gmail.com

http://renamaniou.blogspot.com


  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP