English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Σύμφωνα με αξιολογότατους πολιτικούς αναλυτές που συνεργάζονται (αφιλοκερδώς εννοείται) με το "ΔΕΣ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ", έχει σημάνει συναγερμός στο εστιατόριο της Βουλής. Και εξηγώ το γιατί:

Εν΄όψει της επικείμενης αλλαγής αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ, μιας και οι πασόκοι κατάλαβαν ότι με αδύνατο αρχηγό, κυβέρνηση δεν πρόκειται να γίνουν ούτε σε χίλια χρόνια, η λύση Βενιζέλος ήταν επιβεβλημένη.
Πιστέψτε το. Αυτή ήταν η μόνη σοβαρή και πραγματική αιτία της ήττας του ΠΑΣΟΚ. Και ποιος έχει τα κυβικά του Καραμανλή στο ΠΑΣΟΚ; Μα φυσικά ο Βενιζέλος. Βέβαια υπάρχει και η εναλλακτική Πάγκαλος ως αναπληρωματικός. Αλλά όπως και να το κάνουμε ο Βενιζέλος είναι πιο "μάτσο".
Έτσι είναι ο Έλληνας. Τι γυμναστήρια, ποδήλατα και μαλακίες. Φέρε κάνα κιλό παϊδάκια να δεις ποιος είναι ο αρχηγός.

Φαντάσου τώρα αρχηγικό-κοινοβουλευτικό τρίο: Καραμανλής - Βενιζέλος - Καρατζαφέρης στο εστιατόριο της Βουλής.
Δε θα μένει ούτε λέπι. Θα τσακίζουν τις μακαρονάδες, τις μπριζόλες, τα γιουβετσάκια και τις λοιπές σπεσιαλιτέ σε dt. ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΠΗΡΟΥΝΙ Χ 3.
Όπως ήταν φυσικό και μόνο στο άκουσμα του αρχηγού Βενιζέλου, οι υπεύθυνοι του εστιατορίου πανικοβλήθηκαν. Από έναν αρχηγό (ΧΧΧ-LARGE) τώρα θα έχουν να ταΐζουν τρεις. Σκέψου Καραμανλής Βενιζέλος και Καρατζαφέρης να τρώνε στο ίδιο τραπέζι. Ένα εξάρι τραπέζι φτάνει δε φτάνει. Ήδη έχει δρομολογηθεί η επέκταση του εστιατορίου και μάλιστα με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Οι αρμόδιοι τρέχουν και δε φτάνουν.

Ο Έλληνας στο καλό φαΐ δε λέει ποτέ όχι. Και στο τραπέζι με καλό φαΐ και ποτό, η διάθεση φτιάχνει, οι αντιστάσεις υποχωρούν και μπορεί να κάνεις και τον εχθρό σου φίλο.

Κι αν
υπάρχει "καλό φαΐ" για όλους, θα τα βρούνε τα παιδιά!!!!!!!
Το 'πιασες μάγκα μου;;;;;;;;;;;

buzz it!

0 το είδαν αλλιώς...:


  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP